Hakkımızda

Antalya OSB Teknopark, Antalya Organize Sanayi Bölgesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Bilim Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve Genç Organize Sanayi Derneği ortaklığında kurulmuştur. Antalya OSB sınırları içerisinde bulunan 52.000 m2 lik yatırım alanı içerisinde 15.300 m2 lik kapalı alanda idari birimler, teknoloji ofisleri, prototip atölyeleri ve kuluçka merkezlerinin olacağı Antalya OSB Teknopark hem sanayinin içinde yer alması hem de kurucu ortakları olan üniversitelerin fiziksel olarak hemen yanı başında yer almasıyla farklılaşmaktadır.

heading

Olanak & Avantajlar
Etkinlik & Duyurular
Eğitim

Kalkınma Ajansı Ziyareti

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet ŞİMŞEK, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi yetkilileri Teknoparkımızı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Antalya OSB Teknopark girişimci firmaları ile de birebir görüşmeler gerçekleştirildi. BAKA ekibine ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet ŞİMŞEK'e ziyaretleri için teşekkür eder kamu kurumlarımız ve girişimcilik ekosistemi arasındaki ilişkinin artarak devam etmesini dileriz.


Eğitim

Portekiz Web Summit

Portekiz'de başlayan dünyanin en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan WebSummit LLCWest Mediterranean Development Agency | Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı | BAKA destekleri ile Genel Müdürümüz Aylin Bederli TUMAY (Ph.D) katılım gösterdi. 


Eğitim

Koordinasyon Toplantısına Katılım Sağlandı

Balıkesir Koordinasyon Toplantısı'na Teknopark uzmanlarımız katılım sağladı.


Teknopark Başvuru

Firmalar

Antalya OSB Teknopark'a değer katan firmalar

Tümü

İletişim

Adres

AOSB 3 Kısım Mah. 40 Cad. Antalya OSB Teknopark Hizmet Binası No:4 Kat:3/310 Döşemealtı- Antalya

Telefon

+90 242 504 63 63

E-Posta

info@aosbteknopark.com.tr

Sosyal Medya

AOSB Teknopark'a üye olup, etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?